Bercuti


Masih belum terlambat rasanya untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha.


Blog ni akan berehat seketika sebab sekarang Maisya dalam pantang selepas melahirkan anak yang kelima tambahan pula skrg dah cuti sekolah so nak balik kampung!


Ulasan

umeboshi berkata…
k.maisya!!!!!
omedetou...sudah 5 org eh? alhamdulillah. syoknye....take care ye..
Mila@Rimbun berkata…
tahniah... post lah picture gegurl tuh kat sini...
mamasya berkata…
Salam Maisya

tahniah dpt baby girl.
moga baby dan maisya sihat.
slmt berpantang..
Rinnchan berkata…
Assalamualaikum Maisya,

Omedetou di atas kelahiran ahli keluarga baru!!!
Dalam pantang pun kena ceria-ceria selalu ya.

p/s : Sugar mixture tu bubuh sono mama..tak payah masak. Semua cara yg simple-simple aje...janji ada bahan. Just terjun-terjun and campak@...selamt mencuba bila dah sedia masuk dapur semula. Take care !! Baby nama apa?
mummyseri berkata…
Salam..
tahniah dpt bb :)
kite slalu dtg sini , ni kite nak tukar link yek..k slmat berehat kak maisya..
suesofieyya berkata…
salam maisya..wah bestnya....salam cium buat baby baru Ameenah,mariam, sarah,aisyah tu..semoga sihat semua....baby baru nama apa?

tahniah dari sue skrga..
zu_e9 berkata…
tahniah k.maisya...
syoknya bertambah lf org br dlm kluarga..pe nm baby?