Setelah lama menyepi...

Hampir 2 bulan tak update blog ni...hujung tahun sibuk dengan persiapan sekolah anak, jahit uniform sekolah etc. Semenjak sekolah dah buka ni pagi-pagi pun 'meriah' jer ...yang kena ke sekolah liat nak bangun tapi yang kecik 2 org tu pulak dari subuh dah celik mata...dah bangun tu payah pulak nak tido balik so susahlah nak update blog...nak edit gambar pun tak sempat.



Baby Hajar dah berusia 2 bulan...ni gambar dia yg terbaru.



Anak sulung dah masuk darjah 3....dengan uniform sekolah yg siap sehari sebelum sekolah bukak...kih...kih...start potong kain pun seminggu sebelum tu, punyalah malas!






Ulasan

Rina NAR berkata…
slm masya...i dah try buat ur buns, mmg meletops, x sabar nk u update recipe lagi..i dh add ur link dlm my blog.
NoorMasri berkata…
Salam Maisya....wah baby dah besar....
umeboshi berkata…
k.maisya, best nye. everything menjadik dgn jibun no hand-made da ne. baju sekolah, masak2...ii na! okaasan tte, sugoi da yo ne. ganbarou!!
ma'chiks berkata…
cutenya baby...dah lama tak main nge baby baby ni. tahniah.
Mila@Rimbun berkata…
anak saya pon dah darjah 3.. sama nampaknya
lin berkata…
salam maisya.. sy ada copy2 resepi kt sini..tq share, serba blh maisya nih..sy nih slalu copy, bt jarang skali..hehe tp suka bab msk2 & mkn2 nih