Hadiah dari rakan blogger



sorry Sue (http://alkiram.net/) , dah lama baru pi ambik award ni...Maisya ambik gambonya je...tugasannya tu tak buat boleh ke? He..he...kemalasan melanda semenja dua menjak ni. Dulu dah pernah buat '7 facts about me' so boleh baca kat sini: http://daridapurmaisya.blogspot.com/2008/10/tag-dari-bal.html



Ni plak dari MamaFaMi
Award Pro Memasak? He..he...rasanya cam tak layak je....kalau tak rujuk resepi memang mati kutu gaklah Maisya ni...belum pro lagi. Nie nak kena menjawab homework plak:

JENIS LAUK YANG SUKA DIMASAK....

1. Ayam Masak Merah ( my favourite! )
2. Sayur Tumis Air ( sebab senang..he...he..)
3. Ikan/Ayam Bakar ( sumbat je dlm oven, habis cerita )

PENCUCI MULUT YANG PALING BEST PERNAH BUAT....

1. Tiramisu
2. Parfait
3. Triffle

JENIS BISKUT KEGEMARAN TIME RAYA....

1. Tat nenas
2. Biskut Arab
3. Semperit
*semua biskut yg mak buat!

Bagi Award ni pada 3 orang rakan anda yang juga rajin memasak....

1.
Shima
2.
K.Amal
3.
Sue

Thank you to both of you sebab ingat pada Maisya walaupun jarang-jarang update blog ni.

Ulasan

MamaFaMi berkata…
Terima kasih Maisya sebab sudi terima apron cute tu...
salam maisya..wadus hampir sue sendiri dh lupa award tu..pepun trima kasih banyak..sudi terima..

dtg dr umah kak amal..singgah sini jap rupanya ada "balas bekas" lah yer~ ahak, tkper kt wat balik..klu real sure dpt roti homemade dr maisya..ha'a ngada2 ler plak..pepun trima kasih atas award nie yer..sue skrg bukan mati kutu jer mak beruang pun leh mati...

psstt, blog tu sekadar peneman jer
umeboshi berkata…
comel nye gambo apron pink tu :-) k.maisya, sila amik SUNSHINE AWARD kat blog kiter eh...
Maisya berkata…
MamaFaMi,
terima kasih sebab bagi (^^)

Sue,
tu la punya dah lama maisya pun jenuh korek-korek kat entry mana sue letak award tu.

Ume,
Insyaallah...harap tak lupa nak pi ambik nanti...he.he..